The Cool People :)

Isnin, 18 Mac 2013

#Sagil hujung minggu :)

Assalamualaikum cik yayang-yayang Syam sekalian .. 

Pada hari ahad hari itu kami sekeluarga telah pergi berkelah di Air terjun Gunung Ledang . Kami menaiki dua buah kereta dan bertolak pada jam 8.00 pagi . Cuaca pada hari tersebut sangat baik sekali . tak hujan dan tak juga panas .. *apasal aku bercerita macam nak buat karangan BM UPSR pulak ni ?? HAHA

Akcelii guys , family syam memang dah lama tak mandi air terjun kat sagil ni .. dalam 5 tahun kot tak pergi sini .. *sini ? mana ? sagil laa .. kadang-kadang ada jugak plan nak pergi .. tapi bila Allah tak izin pergi tu , ada je laa macam - macam hal berlaku .. like abah kena kerja hari minggu dan sebagainya ..

so, hari ahad hari tu , kebetulan abah cuti dan kak diah n her husband ada dekat rumah so we had planned to go there . acit ( my lil bro ) super excited nak pergi sana .. :D tak menyabau nyabau nak sampai sana .. 


malas nak bebel banyak-banyak .. moh le kita layan gambar .. =.= *takbanyak sangat ambik gambar , sebab pergi sana nak mandi bukan nak bergambar . :P



Kek batik yang hampir cair dan hampir habis bila sampai Sagil .
abang Din sedang bermain dengan api =,=

#bersama mysandwich

bila sampai sana, masing-masing main letak je barang .. sebab tak sabar nak Terjun !!

Ummi dan Abahh :)

ayundaibtisam.blogspot.com
me with acitt gedik =,=

ayundaibtisam.blogspot.com
abg amir :)
Kak Ibah yang tersangat riang =,=


ayam yang 'disponsor' oleh abang AHMENG . 


Masing-masing nak suap umi yer ?

ni dah kenapa ? = ="

acit bersama ayam UpinIpinnya .. :)


terselah kemanjaan mu Acitt =='

salah satu Kebesaran ALLAH . Allahuakhbar !
 kami berendam like badak berendam sampai pukul 3 kot .. kalau ikotkan acit memang takpuas lagii mandi..tapi kami tak "ikotkan" dia pon sebab nak solat zohor.. kalau nak puaskan hati dia , memang tak bersolat zohor la kami nanti .. :) .. so kena berhenti la berendam !

then bila dah sampai rumah macam nak dekat pukul 6.30  macam tu , masing-masing dah penat and taknak makan nasi dah .. so , umi suruh syam buat koktail n puding jagung untuk tukar menu for dinner .. :)



my puding jagung, coktail n kek batik :)


sebenarnya penat dah nak buat puding n koktail tapi Syam lawan jugak penat
 tuh ! =,=













thats all for today !! illali'qa :)

thanks for read this entry .


2 ulasan:

ain ayie berkata...

ok . memang nampak sangat ain sedang menyemak blog syam ! yeahhh . nice entry bebeh .

IBTISAM HASHIM berkata...

HAHA ,EEE .. TAK MALU STALK SAYA :p