The Cool People :)

Ahad, 10 Mac 2013

Moisttt chocolate untuk Kak AIN :)

Assalamualaikum .. :)

Just a short entry .. sebab dah mengantuk sangat -sangat .. *kalau dah mengantuk takpayah laa seksa diri kak oii 

okey, hari ni syam buat moist chocolate cake !

for my princess Nur Farhain ! princess laa sangat kann ~ 

Kak Ain ni my second sister after Kak Diah sayammm ..

Kak Ain  sekarang dekat Sintok-yo.. study .. so, though Kak Ain is not at home .. kami still nak celebrate birthday Kak Ain .. *crying inside because sangat terharu .. tiba-tiba .. HAHA .

then i was planning to make a cake for her .. * siap bentang paper work lagi taww ! =='


dan perlaksanaan terus mengatur langkah untuk melaksanakannya ..

syam buat moist choc cake for Kak Ain eventhough she not at home ! *yeahhh ! bravo-bravo! takde motif weyh buat cake untuk orang yang takde dekat rumah haha


actually , moist choc ni very simple nak buatnya .. senang bangatt !

kos pembuatanya juga begitu MURAH  DAN MAMPUMILIK * macam iklan Rumah Semi - D pulak kan ? 


cara - cara pembuatannya jugak syam rasa takpayah ditulis disini , sebab memang dah ramai yang tahu buat .. kalau google pon memang berlambak-lambak lah pagenye kan .. bepesen-pesen dan berjenis-jenis ..


Jadi inilah kek untuk kak ainn  ... :)




Sanah Helwah Kak Ain :)


maaf , choclate melimpah limpah .. =;=

decorating by Achuu .. my little sister .. konsep kek ni "comot - comot pun sedap" haa gituu 


nii most choclate masa syam buat 2 minggu yang lepas .. *kot .. tak ingat .. hihi

KEK yang lembap bukan sebarang Lembap =,=





 For Kak Ain , hepii belated birthday darlingggggg !! may allah bless u always .. kami disini sentiasa ada bersamamu dan mendoakanmu ... we love u so muchhhhh sayang  ..



THANKS FOR READING THIS ENTRY !

1 ulasan:

ain ayie berkata...

tahniah sebab anda berjaya membuatkan ku menagis :( terima kasih cikgu tisyam . insyaAllah ! *ain dh muak dah rasa kek tisyam tuh* mentang-mentang murah . hari2 mu buat . HAHA ! sayam syam .